Laat je verrassen door je restjes!
Volgens thema Voeding         Gepubliceerd : 21/11/2011
Categorie: Artikel

Maar dan gebeurt het onvermijdelijke: de dagen gaan voorbij en je weet niet meteen in welke gerechten je deze ingredi�nten kan gebruiken. De uiterste verbruiksdatum kruipt langs dus... de vuilnisbak in, dan maar?

Niet noodzakelijk! Een nieuwe soort websites maakt tegenwoordig zijn opgang, waar je kunt ingeven welke ingredi�nten je thuis hebt liggen, waarop er een lijst wordt getoond met lekkere receptjes waarin die ingredi�nten van pas komen. Zo hoef je nooit meer onnodig voedsel weg te gooien! We raden je trouwens aan ook eens te zoeken naar de weinig gebruikte kruiden of exotische vruchten die al weken achteraan in je kast ingeblikt liggen. Wie weet ontdek je zo wel nieuwe en verrassende gerechten en smaken! En, niet te vergeten, het is een manier om geld uit te sparen!

Hier alvast enkele suggesties:

Nederlandstalig

Franstalig

Engelstalig

Email :
Paswoord :
Schrijf u in en krijg toegang tot alle informatie van het OIVO !
Paswoord vergeten? Klik hier.
Abonneer u op de newsletter van Leefmilieu Brussel
:
:



Additieven
Voeding
Biologische voeding
Allergieverwekkende stoffen
Eerlijke handel
Ge�ntegreerde teelt
Verpakkingsafval
Mineraalwater
Milieu
Koelkasten
Verspilling
Seizoensgroenten
GGO's
Pesticiden
Verkooppunten voor bioproducten
Voedingsproducten bereiden
Voedingsproducten bewaren
Lokale producten
Overbevissing
Voedingsproducten vervoeren
Voedingswaarde


Bepaalde soorten afval van piepschuim kan ik in het containerpark afgeven

Juist - Fout


 
     
Ontdek onze RSS-diensten en Podcasts.
Hoe werkt het? Inschrijven op de diensten

 
 
Het Brusselse Observatorium voor Duurzame Consumptie is een partnerschap tussen het OIVO en Leefmilieu Brussel, gesteund door de minister van Leefmilieu, Energie en Waterbeleid.
  Bruxelles-EnvironnementRégione de Bruxelles CapitaleCrioc - Votre centre de recherche et informations des organisations de consommateurs