Het OIVO op de beurs van Libramont
Volgens thema Voeding         Gepubliceerd : 18/08/2011
Categorie: Artikel

Het deelde er onder andere folders uit over het GreenCook-project, gewijd aan de preventie van voedselverspilling. In deze brochures vinden consumenten tips om verspilling tegen te gaan, zowel in het dagelijkse leven als bij speciale gelegenheden als verjaardagen of nieuwjaar.

Het team van het BODC heeft er ook vragen van bezoekers beantwoord en adviezen uitgedeeld over de bewaring van levensmiddelen, hoe slimme boodschappen te doen in de supermarkt, enzovoort.

Email :
Paswoord :
Schrijf u in en krijg toegang tot alle informatie van het OIVO !
Paswoord vergeten? Klik hier.
Abonneer u op de newsletter van Leefmilieu Brussel
:
:



Additieven
Voeding
Biologische voeding
Allergieverwekkende stoffen
Eerlijke handel
Ge�ntegreerde teelt
Verpakkingsafval
Mineraalwater
Milieu
Koelkasten
Verspilling
Seizoensgroenten
GGO's
Pesticiden
Verkooppunten voor bioproducten
Voedingsproducten bereiden
Voedingsproducten bewaren
Lokale producten
Overbevissing
Voedingsproducten vervoeren
Voedingswaarde


2 mm ijsaanslag op de wand van een diepvriezer veroorzaakt 2% meer verbruik

Juist - Fout


 
     
Ontdek onze RSS-diensten en Podcasts.
Hoe werkt het? Inschrijven op de diensten

 
 
Het Brusselse Observatorium voor Duurzame Consumptie is een partnerschap tussen het OIVO en Leefmilieu Brussel, gesteund door de minister van Leefmilieu, Energie en Waterbeleid.
  Bruxelles-EnvironnementRégione de Bruxelles CapitaleCrioc - Votre centre de recherche et informations des organisations de consommateurs