Afvalpreventie
Volgens thema Verpakking       
Categorie: Dossier

Het doel van deze studie houdt verband enerzijds met de evaluatie van de gedragspatronen en houdingen van de gezinnen op het vlak van het beheer en de preventie van het verpakkingsafval en anderzijds met de evaluatie van de gedragswijzigingen naar aanleiding van een sensibilisatieactie. Het onderzoeksteam heeft op het terrein de impact gemeten van een brochure getiteld 'Devenons des consom'acteurs' (laten we als consumenten er iets aan doen) en heeft nagegaan of de tips in die brochure hebben geleid tot meer bewustwording en veranderingen.

Dossier

Email :
Paswoord :
Schrijf u in en krijg toegang tot alle informatie van het OIVO !
Paswoord vergeten? Klik hier.
Abonneer u op de newsletter van Leefmilieu Brussel
:
:



Additieven
Voeding
Biologische voeding
Allergieverwekkende stoffen
Eerlijke handel
Ge�ntegreerde teelt
Verpakkingsafval
Mineraalwater
Milieu
Koelkasten
Verspilling
Seizoensgroenten
GGO's
Pesticiden
Verkooppunten voor bioproducten
Voedingsproducten bereiden
Voedingsproducten bewaren
Lokale producten
Overbevissing
Voedingsproducten vervoeren
Voedingswaarde


Bereide voedingsproducten moeten binnen de 2 uur in de koelkast geplaatst worden.

Juist - Fout


 
     
Ontdek onze RSS-diensten en Podcasts.
Hoe werkt het? Inschrijven op de diensten

 
 
Het Brusselse Observatorium voor Duurzame Consumptie is een partnerschap tussen het OIVO en Leefmilieu Brussel, gesteund door de minister van Leefmilieu, Energie en Waterbeleid.
  Bruxelles-EnvironnementRégione de Bruxelles CapitaleCrioc - Votre centre de recherche et informations des organisations de consommateurs