15 maart 2006: een ideale dag om verspilling te leren vermijden
Volgens thema Voeding         Gepubliceerd : 25/04/2006
Categorie: Artikel

15 maart 2006

Een mooie dag om te leren verspilling te weren

Om de internationale dag van de consument te vieren, opent het observatorium voor duurzame consumptie zijn nieuwe website. Deze website is gewijd aan duurzame voeding en bevat een reeks van hulpmiddelen om verspilling van levensmiddelen tegen te gaan. Op de website vindt u informatie, tips, tests, spelletjes en veel meer over duurzame voeding verdeeld over een Denkers en een Doeners gedeelte.

recepten | houdbaarheidsdatum | Persbericht

Email :
Paswoord :
Schrijf u in en krijg toegang tot alle informatie van het OIVO !
Paswoord vergeten? Klik hier.
Abonneer u op de newsletter van Leefmilieu Brussel
:
:



Additieven
Voeding
Biologische voeding
Allergieverwekkende stoffen
Eerlijke handel
Ge�ntegreerde teelt
Verpakkingsafval
Mineraalwater
Milieu
Koelkasten
Verspilling
Seizoensgroenten
GGO's
Pesticiden
Verkooppunten voor bioproducten
Voedingsproducten bereiden
Voedingsproducten bewaren
Lokale producten
Overbevissing
Voedingsproducten vervoeren
Voedingswaarde


Je mag eender wat in de gootsteen kappen!

Juist - Fout


 
     
Ontdek onze RSS-diensten en Podcasts.
Hoe werkt het? Inschrijven op de diensten

 
 
Het Brusselse Observatorium voor Duurzame Consumptie is een partnerschap tussen het OIVO en Leefmilieu Brussel, gesteund door de minister van Leefmilieu, Energie en Waterbeleid.
  Bruxelles-EnvironnementRégione de Bruxelles CapitaleCrioc - Votre centre de recherche et informations des organisations de consommateurs