Bereide gerechten goed bewaren
Volgens thema Voeding         Gepubliceerd : 13/03/2006
Categorie: Artikel

De kant-en-klaar bereide schotels kunnen gedurende ��n � drie dagen bewaard worden in de koelkast als ze in hermetisch gesloten recipi�nten zitten of als de schotels afgedekt zijn met voedingsfolie.

De bereide schotels op basis van champignons of spinazie moeten onmiddellijk gegeten worden!

Thuis bereide voedingsmiddelen

Laat de bereide voeding afkoelen alvorens ze met een plastic deksel of plasticfolie af te dekken en in de koelkast te zetten. Daarna moet u ze snel consumeren of diepvriezen want hun bewaartijd is kort.

Voedingsproduct Koelkast Diepvriezer
Eieren in de schaal 1 week 1 jaar
Gebakken vis 1-2 dagen 4-6 maanden
Gekookte aardappelen, in pur�e 3 dagen Niet
Vleesragout, pasteien 2-3 dagen 3 maanden
Gekookte rijst en gekookte noedels 3 dagen 3 maanden
Soepen, met vlees, met groenten 3-4 dagen 2-3 maanden
Gebraden vlees 3-4 dagen 2-3 maanden
Gebraden gevogelte en kalkoen 3-4 dagen 2-3 maanden

Email :
Paswoord :
Schrijf u in en krijg toegang tot alle informatie van het OIVO !
Paswoord vergeten? Klik hier.
Abonneer u op de newsletter van Leefmilieu Brussel
:
:



Additieven
Voeding
Biologische voeding
Allergieverwekkende stoffen
Eerlijke handel
Ge�ntegreerde teelt
Verpakkingsafval
Mineraalwater
Milieu
Koelkasten
Verspilling
Seizoensgroenten
GGO's
Pesticiden
Verkooppunten voor bioproducten
Voedingsproducten bereiden
Voedingsproducten bewaren
Lokale producten
Overbevissing
Voedingsproducten vervoeren
Voedingswaarde


Verse boontjes uit de supermarkt zijn afkomstig uit Belgi�

Juist - Fout


 
     
Ontdek onze RSS-diensten en Podcasts.
Hoe werkt het? Inschrijven op de diensten

 
 
Het Brusselse Observatorium voor Duurzame Consumptie is een partnerschap tussen het OIVO en Leefmilieu Brussel, gesteund door de minister van Leefmilieu, Energie en Waterbeleid.
  Bruxelles-EnvironnementRégione de Bruxelles CapitaleCrioc - Votre centre de recherche et informations des organisations de consommateurs